Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Wednesday Wisdom #19

0018 rainbow

Ik vind dit een hele mooie Wednesday Wisdom – Duhhh! Anders zette ik hem hier niet neer! Toen ik er over na ging denken, bedacht ik me het volgende: zouden we weten wat geluk en blijheid is als we inderdaad nooit last hadden van verdriet, pijn, ongeluk en al het negatieve in de wereld? Hoe zou blijheid dan voelen? Goed, dat is dan wel weer erg diepzinnig gedacht. Wat ik er in ieder geval mee wil zeggen is dat ik vind dat geluk en blijheid bepaald wordt door ongeluk en verdriet. 

Oké, ik ga nog een stukje verder denken. Voor iedereen is geluk en blijheid iets anders. Waar ze in een Derde Wereld Land al blij worden van het korstje van het brood, maakt brood mij allang niet meer gelukkig. Snap je wat ik bedoel? Zij hebben te maken met armoede en hebben weinig eten. Wij hebben – over het algemeen – voldoende eten en daarom zijn we niet meer elke keer vrolijk bij elke hap die we nemen.

Ik vind deze quote dus ook erg diepzinnig als je er over na gaat denken. En misschien is dat de reden dat ik hem nu nóg mooier vind.

Wat betekent geluk voor jou?

liefsnatasjaklein

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close