Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Wat het weer voor effect heeft op je dag…

…Of in ieder geval op de mijne. Zo heb ik de afgelopen 2 weken vakantie gehad. De eerste week was het weer bagger. Donkere bewolking, regenbuien en koud. Een mooie week om binnen wat op te ruimen – van die klusjes waar je anders niet aan toe komt – en om series te bingewatchen en dat soort dingen. De tweede week was het fantastisch weer! Meteen ging ik dingen ondernemen en kwam ik niet meer toe aan al het andere wat ik in de vakantie nog had willen doen. 

Zoals vooruit werken voor mijn blog bijvoorbeeld of mijn dansaanbod voor het rest van dit schooljaar bedenken. Maar daarentegen heb ik wel afgesproken met vrienden, heb ik genoten van het weer en heb ik ook op andere manieren gerelaxt i.p.v. alleen maar series kijken, haha! En dat is ook erg fijn.

Het feit is wel dat ik daardoor weer een week niks van me heb laten horen. En voor het eerst in de tijd dat ik blog, kan ik me er niet al te druk over maken. Héél fijn! Maar dat komt waarschijnlijk ook door de blauwe lucht buiten.

Het feit is wel dat wanneer het zonnetje schijnt en de lucht blauw kleurt, ik ook vrolijker en actiever ben. Wanneer het buiten grijs kleurt en er valt regen… Bah…! Nee, dan lig ik liever op de bank. En of ik dan tv kijk of lig te bloggen… Tja… dat kan wel verschillend zijn.

Heeft het weer bij jou ook effect op je dag?

P.s. Volg mij vanavond op Twitter (@anotherchapNL), want ik Twitter mee met het Songfestival 😉

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close