Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Welke films uit 2015 heb jij gezien?

films-2015-header

Zoals jullie misschien wel in de gaten hebben, post ik voortaan elke week een quiz of iets dergelijks. Ik vind het zó leuk om te bedenken en te maken! Vandaag heb ik een poll voor jullie: Welke films uit 2015 heb jij gezien? Meerdere antwoorden zijn uiteraard mogelijk. Ik wilde eigenlijk dat je kon zien hoeveel van de hoeveel je hebt gezien. Maar die instelling heb ik nog niet gevonden. Dus daarom is het meer een poll en kunnen we zien welke film er vorig jaar veel gezien is! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Vinden jullie het leuk om elke week een quiz en/of poll in te vullen? En heb je nog ideeën voor onderwerpen? Laat het me hieronder weten!

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close