Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

What’s going on?

Hoi allemaal! Hebben jullie me gemist? Het is alweer een week stil op Another Chapter. Shame on me. Of eigenlijk niet. Want het lukt me aardig om het ‘moeten’ los te laten. En dat is heerlijk. Zeker omdat ik me momenteel gewoon op andere dingen richt. En ben je benieuwd wat dan, lees dan vooral verder. 

En heb ik jullie al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Nee? Nu dan? Ja? Mooi zo! Want de afgelopen week ben ik dus met andere dingen bezig geweest. Namelijk mijn leven.

Okè, vond je dat een domper? Toch is het de waarheid. Maar wat maakt het nou anders dan normaal. Want ik ga er van uit dat jullie er van uit gaan dat ik anders ook gewoon mijn leven leef. Klopt. Maar ik ben bezig met verandering. En verandering is goed.

Oké, ben je weer nieuwsgierig? Mooi.
Ten eerste ben ik 2 weken geleden begonnen met een uniek vlog kanaal (klik hier om te zien waarom het zo uniek is!). En dat bevalt me super goed! Ik vind het onwijs leuk om te doen en merk dat ik daardoor veel bewuster met mezelf en mijn leven bezig ben! Plus dat het mooie herinneringen zijn!

Is dat alles? Nope. Weten jullie nog dat ik in het begin van dit jaar begon aan een suikervrij leven en dat dat zo rond de meivakantie de mist ingegaan is? Het lukte me daarna voor geen meter om het weer op te pakken, of om überhaupt gezond te leven. Hoe graag ik het ook wilde, het lukte me gewoonweg niet.

Tot ik vorige week het boek ‘Het Killerbody Dieet’ bestelde van Faja Lourens. Ik hoopte dat dit boek me over de streep zou helpen. Ik las het boek in 2 uur (of iets dergelijks) uit en was verkocht. Hoewel ik in mijn vlog nog zei (zoals een collega/vriendin van de week goed opmerkte) dat ik pas in de zomervakantie zou starten, ben ik toch nu al begonnen. En maar goed ook, want het lukt me nog ook! Yes, ik heb mijn motivatie weer terug!

En dat is heel fijn! Ik ben dan ook al 1,1 kg kwijt op moment van schrijven. Yahoo! Niet dat het me perse om het gewicht gaat – ik ben namelijk liever mijn buikje kwijt – maar het is fijn om te weten hoe het gaat zonder in de spiegel al perse resultaat te zien. Ik denk dat daarom vele vrouwen de weegschaal ook belangrijker vinden.

Ik geniet dus van het vloggen, ik geniet van het gezond eten en het sporten, maar ook van de momentjes op de bank samen met Roy. Die zijn ook waardevol en elke avond met een laptopje op schoot is toch niet zo gezellig.

Natuurlijk stop ik niet met bloggen, maar het zal de komende tijd (sowieso tot de zomervakantie) wat meer onregelmatig zijn. Maar mij kennende heb ik dit nu gezegd en valt het reuze mee. Ach, we zullen zien hoe het loopt.

Hoe gaat het met jullie?

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close