Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • What’s on my iPhone 5S

What’s on my iPhone 5S

 

 

Oepsie! Weer een filmpje! Zoals ik jullie de vorige keer al waarschuwde gaan er de komende tijd wat meer filmpjes komen. De reden hiervan is om mijn YouTube-kanaal ietsje voller te laten worden, zodat jullie beter een idee hebben wat je kunt verwachten en daardoor natuurlijk abonneren (ssstttt… bedrijfsgeheim!!). Vandaag het filmpje: What’s on my iPhone 5S. Ik heb echt té veel apps op mijn telefoon en ik laat je zien welke ik allemaal heb en welke ik ook écht gebruik. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden!

Als je al geabonneerd bent op mijn kanaal dan heb je hem misschien gisteren al gezien. Dat is natuurlijk het voordeel van jezelf abonneren! Wil jij ook als eerste mijn nieuwste video’s zien? Klik dan hier!

 

liefsnatasjaklein

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close