Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • YOUTUBER IN THE SPOTLIGHT | Alex Wassabi
Fun

YOUTUBER IN THE SPOTLIGHT | Alex Wassabi

Alex Wassabi

Ik hou van YouTubers die spontaan, enthousiast en een beetje gek zijn. Waar de video’s over moeten gaan? Challenges, sketches, beauty, lifestyle. Dat soort dingen dus. Alex Wassabi maakt challenges en sketches én heeft naast Wassabi Productions ook nog een vlog kanaal. Beiden enorm leuk om te volgen! Vandaag vertel ik je waarom Alex in de spotlight staat en laat ik je wat video’s zien. 

WASSABI PRODUCTIONS

Wassabi Productions gaat helemaal terug naar 25 januari 2006 toen Roi Fabito bedacht dat het leuk was om de video’s die hij en zijn vrienden maken uit verveling up te loaden op YouTube. De naam Wassabi Productions komt zelfs al uit juli 2004. Zo heette de video project groep van Roi.

Roi en Alex begonnen voornamelijk met het uploaden van hun eigen parodieën op videoclips, maar zijn later ook challenges en sketches gaan maken. Na 10 jaar besluit Roi te stoppen en blijft Alex alleen achter. Alex runt Wassabi Productions nu een maandje in zijn eentje en dat gaat hem ook prima af. Maar als je interesse hebt, kijk dan ook zeker de video’s met Roi!

Video’s:

ALEX WASSABI

Zo’n 5 maanden geleden startte Alex met zijn vlog kanaal. En ook die zijn erg leuk om te kijken! Alex is gewoon erg enthousiast en spontaan en ik vind hem ook echt oprecht overkomen. Ik zie regelmatig vlogs van YouTubers die gemaakt leuk doen en hun dag gemaakt leuk maken. Dat vind ik van Alex niet en daarom vind ik zijn vlogs ook écht leuk om te kijken! En niet te vergeten dat het best een lekker ding is… 😉

En wat vinden jullie van Alex? Kenden jullie hem al?

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close